Мода бренд українська мода одяг бренди одягу Різдво

Український бренд GAPTUVALNYA презентував різдвяну колекцію, натхненну яворівською хусткою: фото

Сейчас читают: 371
womo.ua

Український етнобренд GAPTUVALNYA випустив нову колекцію одягу, натхнену яворівською хусткою. Про це йдеться на сайті бренду. Читайте також: Etnodim випустив обмежену колекцію за мотивами робіт українських митців Зазначаймо, що бренд вишиванок та етноодягу GAPTUVALNYA в колекції одягу «Яворівських дивоцвіт» показали, як етніка може бути модною та сучасною.

Бренд відповідально підібрав автентичні патерни, що унікальні для Яворівсього району Львівщини, та розмістив їх на сучасних, стильних речах, утворюючи модний перетин між минулим та сьогоденням. Читайте також: Колекція автентичних прикрас до зимових свят: обираємо світле, добре і ніжне До колекції увійшли різноманітні блузи з кептариком, жилети, світшоти, кептарики, вишиті сукні, піджак, вишиванки, вишиті блузки, сорочки та спідниці.

The post Український бренд GAPTUVALNYA презентував різдвяну колекцію, натхненну яворівською хусткою: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA