декор бренд ручная работа українські бренди ідеї для подарунків

Бренд KOLOMATSKA презентував оливкові свічки з подільським розписом «Рибки»: фото

Сейчас читают: 555
womo.ua

Український бренд KOLOMATSKA  презентував оливкові свічки з подільським розписом «Рибки», які допоможуть створити затишну атмосферу у вашому будинку.

Про випуск новинки бренд повідомив на своїй сторінці в Instagram. Читайте також: Український бренд KOLOMATSKA присвятив колекцію прикрас Києву: фото Зазначається, що керамічний виріб натхненний гончарством одного з самобутніх центрів Поділля, виконаний з дотриманням технологій гончарного ремесла кінця 18 сторіччя.

Зі слів бренду, після вигорання свічки, місткість можна використовувати повторно, скориставшись послугою перезаливу. Цей аромат стане до смаку поціновувачам пряно-древесних тонів з легкою пікантністю.

В ньому можна відчути ноти ладана та солодкуватість ванілі. Як створюються свічки:  Технологія виготовлення посуду: заготовлюється якісна глина, замочується на півроку, доводиться до потрібної консистенції, потім виріб викручується на колі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA