Росія уроки діти школярі освіта в Україні Росія

У школах України хочуть запровадити відеофіксацію уроків

Сейчас читают: 294
womo.ua

У Верховній Раді обговорюють доцільність запровадження в Україні відеофіксації навчання у школі. Зокрема, мовиться й про запис уроків.

Про це розповіла народна депутатка України Ірина Констанкевич у Facebook. За словами першої заступниці голови Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Ірини Констанкевич, питання щодо відеофіксації уроків обговорили на засіданні підкомітету у справах сім’ї та дітей профільного комітету. Читайте також: Росія продовжує викрадати дітей з України: названа страшна цифра На думку нардепки, відеофіксація матиме такі переваги: протидія булінгу та мобінгу; захист від неправдивих звинувачень; фіксація та розкриття крадіжок; дані щодо інцидентів між учнями та педагогами. Читайте також: Виховання у війну: як мотивувати дитину навчатись онлайн Недоліки відеофіксації: складність захисту персональних даних; значна вартість обладнання та його обслуговування; недосконалості законодавства (необхідна згода всіх без винятку присутніх учасників освітнього процесу).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA