Украина місто Маріуполь місто Донецьк місто Сімферополь місто Мелітополь бренд благодійність війна росії з україною UNITED24 війна в Україні Украина місто Маріуполь місто Донецьк місто Сімферополь місто Мелітополь

На відбудову України: INRO та UNITED24 презентували благодійну колекцію свічок

Сейчас читают: 142
womo.ua

Парфумерно-косметичний бренд INRO у партнерстві з фандрейзинговою платформою UNITED24  створив благодійну колекцію свічок, яку присвятив окупованим містам України.

Прибуток з продажу передадуть на відбудову України. Про це повідомляє INRO. Свічки бренду INRO присвячені містам України, які знаходяться в тимчасовій окупації з 2014 та 2022 років: Донецьку, Луганську, Енергодару, Маріуполю, Мелітополю та Сімферополю. Читайте також: «Поле і небо»: нью-йоркський бренд Hudson Wilder створив патріотичну серію чашок на підтримку України На свічках вказані координати визначних місць: у Донецьку — «Донбас Арена», в Енергодарі — Запорізька АЕС, у Мелітополі — Арка визволителів, у Луганську — Соборна мечеть, у Сімферополі — Верховна Рада Автономної Республіки Крим, у Маріуполі — Донецький академічний обласний драматичний театр. Читайте також: Міла Йовович написала вірш про Україну, щоб підтримати благодійний проєкт «Love Letter to Ukraine» Читайте також: Бренд Support By Poustovit та «Жіночий ветеранський рух» випустили капсульну колекцію на підтримку захисниць Свічка «Донецьк» пахне донецькими трояндами.

Свічка «Луганськ» пахне деревно-трав’яними нотами. Свічка «Мелітополь» пахне черешнею. Свічка «Сімферополь» з ароматом морського узбережжя та кипарису.

Свічка «Енергодар» має пряний аромат. Свічка «Маріуполь» поєднала у собі запах сталі й моря. Читайте також: ООН Жінки та Український інститут вручать премії Women in Arts 2023: список номінанток Ціна однієї свічки — 1000 грн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA