Испания школа huawei конкурс жінки жіноче лідерство Испания

До 15 березня триває конкурсний відбір до «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху» в Іспанії

Сейчас читают: 626
womo.ua

Європейська академія лідерства (European Leadership Academy) Huawei проводить відбір до літньої «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху» (Summer School for Female Leadership in the Digital Age), що відбудеться з 25 до 30 червня 2023 року у Іспанії.

Місце проведення оголосили на заході «Жінки у сфері технологій» (Women in Tech), організованого Huawei 27 лютого під час Світового конгресу мобільних технологій (Mobile World Congress).

Кожну країну з 27 країн-членів ЄС представлятиме одна учасниця. Завдяки партнерству з Європейським навчальним фондом (ETF) участь у програмі також візьмуть представниці з України та із 6 західнобалканських країн.

У конкурсі можуть брати участь кандидатки з українським громадянством, що знаходяться в Україні або тимчасово за її межами. Школа збере десятки світових експертів, спікерів і менторів, які проведуть тижневе інтенсивне навчання на рівні програм MBA провідних міжнародних університетів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA