місто Севастополь діти навчання окупація діти війни діти та війна місто Севастополь

У тимчасово окупованому Севастополі в школах та дитсадках ввели військовий вишкіл: відео

Сейчас читают: 613
womo.ua

У тимчасово захопленому російськими окупантами місті Севастополь влаштували курси військового вишколу для школярів і вихованців дитячих садків.

Про це повідомив Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець. Дмитро Лубінець опублікував відео, на якому видно, як в одній зі шкіл в окупованому Севастополі росіяни відкрили курси початкового військового вишколу для дітей. Читайте також: Кабмін дозволив примусову евакуацію дітей Також Дмитро додав, що у Криму з початку російської анексії вирощують молоду армію, готову вбивати та вмирати за росію. Читайте також: У ЗСУ підтримали ініціативу створення окремого жіночого підрозділу Зазначимо, що нині є інформація про те, що у рф з вересня планують змінити шкільну програму, додавши новий навчальний предмет «Навчальну воєнну підготовку». Читайте також: росія не хоче віддавати з полону поранених і жінок: подробиці The post У тимчасово окупованому Севастополі в школах та дитсадках ввели військовий вишкіл: відео appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA