Сша зірки шоубізнес акторка MET Сша

У легендарній рожевій сукні від Chanel: Ніколь Кідман на Met Gala-2023 повторила образ 19-річної давнини (ФОТО)

Сейчас читают: 778
hochu.ua

У Нью-Йорку відбувся черговий благодійний бал Met Gala-2023, на якому традиційно збирали гроші для Метрополітен Музею. Цього року захід було організовано на згадку про культового дизайнера Карла Лагерфельда.

Серед гостей - австралійська акторка Ніколь Кідман. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua.Тема цьогорічного балу — "Карл Лагерфельд: лінія краси", саме тому всі запрошені гості повинні були дотримуватися дрес-коду: чорно-біла гамма кольорів в одязі, якій віддавав перевагу Карл Лагерфельд, або одяг від Chanel.

Читати також Пішов із життя український композитор Павло Дремлюженко, який писав пісні для Тіни Кароль, Ірини Білик та інших Ніколь Кідман на червоному хіднику з’явилася в тій самій культовій сукні, в якій у 2004 році знялася в рекламі режисера База Лурмана, присвяченому аромату Chanel №5.

Незважаючи на те, що з моменту виходу цього міні-фільму минуло 19 років, вбрання виглядало на Ніколь неймовірно. Стилісти зробили їй просту зачіску, тим самим надавши її образу легкості, а романтичності додав – трендовий бант.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA