Олена Зеленська Джилл Байден України Олена-Зеленська Сша Велика Британія коронація Олена Зеленська Джилл Байден України Олена-Зеленська Сша

Особлива прикраса: що відомо про брошку Олени Зеленської у вигляді квітки

Сейчас читают: 152
hochu.ua

Перша леді України Олена Зеленська відвідала передкоронаційний прийом перед коронацією разом із прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем.

На важливому заході мала честь побачитися з Кейт Міддлтон та дружиною президента США Джилл Байден. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Король Чарльз III і королева-консорт Камілла влаштували передкоронаційний прийом для генерал-губернаторів, прем'єр-міністрів та інших закордонних гостей.

На важливу подію була запрошена Олена Зеленська, яку супроводжував голова уряду Денис Шмигаль. Читати також Вандали намалювали величезний пеніс на місці, де буде вечірка з нагоди коронації Чарльза III (ФОТО) Мала честь поспілкуватись із принцесою Уельською і першою леді Джилл Байден на офіційному прийнятті з нагоди коронації Його Величності Чарльза ІІІ.

Справжнє задоволення — зустрітись із цими вишуканими леді, які мають відкрите серце та є великими друзями, —  поділилася емоціями перша леді.Ледь не кожен її образ викликає бурхливі обговорення модників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA