Сша штат Орегон місто Маріуполь спорт ЛГБТ ЛГБТК бар спортсмени жіночий спорт Сша штат Орегон місто Маріуполь

У США відкрили бар, де транслюють лише жіночий спорт: відео

Сейчас читают: 864
womo.ua

43-річна шеф-кухарка й колишня спортсменка Дженні Нгуєн відкрила перший у США бар, де транслюється лише жіночий спорт. Про це пише CNBC.

Нгуєн вирішила приділити належну увагу жіночому спорту, відкривши власний бар із трансляціями лише жіночих спортивних ігор. Нгуєн витратила на відкриття свого унікального бізнесу 67 тисяч доларів. Читайте також: Історія про незламність: родина з Маріуполя відкрила ще одну пекарню на Тернопільщині Бар, під назвою “The Sports Bra” («Спортивний бюстгальтер»), відкрився в Портленді, штат Орегон, і виявився успішним, попри рекордну інфляцію в країні.

Він став популярним не лише серед прихильників жіночого спорту й спортсменок, а й серед ЛГБТК+ спільноти, феміністок і веганів. Читайте також: У Харкові відкрили безплатне кафе: подробиці За словами Нгуєн, іноді їй складно заповнити трансляції жіночими спортивними змаганнями, оскільки їх дуже мало.

Упоратися з цією проблемою їй частково допомагають стримінги, де більше жіночого спорту, ніж на телебаченні. Читайте також: У Фастові хлопець із синдромом Дауна відкрив інклюзивну майстерню печива «Коржик»: фото Додамо, що подібний бар уже відкрився в Сіетлі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA