Сша позитив Фото знаки Сша

Найсмішніші та незвичайні дорожні знаки у світі: добірка смішних фото

Сейчас читают: 802
hochu.ua

Сьогодні вирішили порадувати вас добіркою кумедних та незвичайних дорожніх знаків у різних країнах світу. Це реальні знаки, які встановлені вздовж трас чи міських доріг.

До деяких потрібне додаткове розшифрування — спробуйте здогадатися самі. Читать также Горе-огородники: фото, которые рассмешили весь интернет крошечным урожаем Справжня система дорожніх покажчиків була створена ще Стародавньому Римі.

А ось таблички, схожі на сучасні знаки, з'явилися наприкінці 1800-х років у США та були призначені для велосипедистів. Кольори для певних груп знаків обрані невипадково, наприклад, жовтий часто використовується для позначення потенційно небезпечних зон — пішохідні переходи, світлофори; червоний — це термінові повідомлення, на які потрібно звернути увагу: зупинитися, не проїжджати; сині — менш термінова інформація, але важлива для всіх учасників руху.

Всі водії та багато пішоходів знають позначення найпоширеніших знаків, а як щодо цих: Читати також Кумедні фото котів, які доводять, що вони — шпигуни Раніше ми опублікували смішні фото людей, які ризикнули покататися на американських гірках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA