Володимир Зеленський Сша вишиванка вишиванки Володимир Зеленський Сша

Стильно та патріотично: які вишиванки є у Володимира Зеленського (ФОТО)

Сейчас читают: 251
hochu.ua

Вишиванка — це не просто деталь українського костюма, це символ боротьби, сміливості, символ єднання українського народу. А ще вишиванка — це певний меседж, закодований у вишивці.

Вже сьогодні ми вирішили зробити для вас огляд вишиванок президента України Володимира Зеленського. Це дійсно стильні, гарні та патріотичні вишиванки.

Читати також Традиційні українські прикраси, які можна носити сьогодні (ФОТО) Минулого року Володимир Зеленський вітав усіх українців із Днем вишиванки у темно-зеленій лляній сорочці з вишитим піксельним орнаментом дубового листя.

Вишиванка називається Velych. Кольори орнаменту гармонійно переплітаються між собою та основним кольором вишиванки. Тоді керівництво бренду Etnodim, який створив цю вишиванку, повідомило, що вишита сорочка уособлює стійкість і міцність українського народу, його глибоку прихильність до коріння та рідної землі.До речі, згодом цю вишиванку продали на благодійному аукціоні в США за 100 тисяч доларів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA