Сша Сша

Як полегшити біль у животі під час менструації: легка вправа від гінеколога

Сейчас читают: 595
hochu.ua

Акушер-гінеколог Дженніфер Лінкольн зі США у своєму блозі часто дає поради молодим дівчатам та жінкам про те, як прислухатися до свого тіла, коли потрібно звертатися до лікаря та що робити у різних ситуаціях.

Наприклад, вона радить виконати одну легку вправу, яка допоможе позбавитися болю в животі. Читати також Де відкладається жир у жінок найчастіше і як із цим боротися Лікар рекомендує уважно стежити за своїм здоров'ям, правильно харчуватися, дотримуватися режиму сну, позбутися шкідливих звичок — все це також впливає на протікання місячних.

Якщо ж ви відчули біль, від якого нікуди не подітися, то можете хоча б допомогти собі полегшити цей період:Така вправа, на думку гінеколога, допоможе зняти спазм та активізує звільнення газів — це головні причини болю у животі під час менструації.

Читати також Які 5 продуктів заважають вашій дієті — з ними ви точно не схуднете Раніше ми розповідали про ранкові звички, які допоможуть схуднути та тримати себе в тонусі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA