фільми кіно новий рік мультфільм Різдво найкращі фільми

Повчальні та добрі мультфільми про Різдво та Новий рік : топ-5

Сейчас читают: 245
womo.ua

Зима — пора чаклунства для кожної дитини. А особливо у дива хочеться вірити після перегляду яскравих анімаційних фільмів. І сьогодні ми склали список найкращих мультиків про Новий рік та Різдво. Читайте також: Адвент-календар новорічних мультфільмів: що подивитись з дитиною в грудні 2023 року ТОП-5 мультфільмів про Різдво та Новий рік для всієї родини  «Полярний експрес» (2004) Екранізація однойменної дитячої книги про дивовижну подорож маленького хлопчика на поїзді «Полярний експрес» до Санта-Клауса напередодні Різдва.

По дорозі на Північний полюс героя чекають незвичайні пригоди, зустріч із новими друзями та чудеса, які змусять повірити у доброго чарівника… Читайте також: Найочікуваніші фільми грудня 2023 року: що подивитися в українських кінотеатрах «Вартові легенд» (2012) Ще один прекрасний яскравий мультфільм про віру в добро і чаклунство.

Коли злий дух посягає на найдорожче — дитячі мрії, Северянин, Крижаний Джек, Кролик, Зубна Фея та Пісочна Людина вперше об’єднуються, аби створити команду «Вартових легенд». Читайте також: Адвент-календар різдвяних та новорічних фільмів: топ-31 «Різдвяна історія» (2009) Повчальна історія Чарльза Дікенса розповідає про старого і жадібного багатія Скруджа, який присвятив все своє життя накопиченню багатств.

Він зневажає все, крім грошей, включаючи дружбу, кохання та Різдво. Але напередодні світлого свята Скруджу доведеться зіткнутися з силами, які змусять змінити свої погляди. Читайте також: Що подивитися перед Різдвом на Netflix: топ-25 атмосферних фільмів «Місія Різдвяний порятунок» (2011) Мультфільм з добрими жартами, що відкриває завісу таємниці над тим, яким чином Санта-Клаусу вдається розвезти подарунки всім дітям на Землі всього за одну ніч.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA