Сша люди кинофестиваль кіно Сша

Фільми про українців побачать у США

Сейчас читают: 320
womo.ua

Національний фестиваль незалежного кіно оголосив програму, в якій зазначені дві стрічки, присвячені сучасним українцям. Документальний фільм «Порцелянова війна» зняли режисери Брендан Белломо та Слава Леонтьєв.

Головні герої стрічки – українські майстри порцеляни Слава, Андрій та Аня. Попри всі складнощі, побоювання і негаразди війни вони як і раніше створюють порцелянову красу, що немов оживає серед руїн.

Ще один фільм «Тендабері» режисерки Гейлі Елізабет Андерсон позначений конкурсною програмою в секції Next. Він розповідає про переживання Дакоти про її хлопця з України, що був змушений повернутися додому до хворого батька.

23-річна дівчина залишається сама, сумує, хвилюється і спочатку не може звикнути до нової реальності. Кохання двох людей залишається в минулому, і Дакота намагається пристосуватися до нових обставин і шукати підтримки у спільноті інших мігрантів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA