педофилия діти освіта насильство сексуальне насильство

У Чернігові судитимуть вчителя фізкультури, якого батьки учнів звинувачують у педофілії: подробиці

Сейчас читают: 664
womo.ua

У Чернігові звільнили вчителя фізкультури, якого батьки школярів звинувачують у педофілії. Про це повідомив виконувач обовязків міського голови Чернігова Олександр Ломако. Читайте також: Педофіли використовують штучний інтелект, щоб створювати й продавати дитяче порно — BBC Начальник міського управління освіти Василь Білогура повідомив, що вчитель фізкультури написав заяву на звільнення за власним бажанням 26 вересня. Читайте також: У Польщі судять українку, яка катувала прийомних дітей та продавала їх педофілам: деталі Також він закликає всіх керівників шкіл максимально посилити контроль за додержанням державних стандартів і трудової дисципліни в очолюваних ними колективах.

Посилити роботу шкільних психологів та бути уважними до поведінки дітей. Не тільки невідкладно реагувати на інциденти, а ефективно проводити превентивну роботу, спрямовану на недопущення будь-яких зазіхань на права і свободи учнів. Читайте також: Розбещував малолітніх дівчаток: у Вінниці судитимуть вчителя-педофіла Зазначимо, що батьки учнів однієї з міських шкіл поскаржилися в поліцію на вчителя фізкультури, якого вони звинувачують у педофілії.

Також з’ясувалося, що раніше педагога звільнили з іншої школи після аналогічних звернень батьків. The post У Чернігові судитимуть вчителя фізкультури, якого батьки учнів звинувачують у педофілії: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA