ЛГБТ суд ЗСУ львів напад Прокуратура

Побиття трансгендерної військової: у Львові судитимуть нападника

Сейчас читают: 153
womo.ua

У Львові судитимуть 22-річного рівнянина, якого підозрюють у побитті трансгендерної військової Хелен Марк. Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Зазначається, що слідчі встановили нападника, який в серпні 2023 року на одній із центральних вулиць Львова напав на трансгендерну військову, словесно ображав її й завдав декілька ударів кулаками й ногою по обличчю. Читайте також: Трансгендерним людям заборонили брати участь у жіночих турнірах з шахів Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо чоловіка.

Йому інкриміновано вчинення умисних дій, спрямованих на пряме обмеження прав за ознаками статі, інших переконань, поєднаних з насильством (ч.

2 ст. 161 КК України). Читайте також: Американська трансгендерна журналістка стала спікеркою ЗСУ: хейт та реакція Міноборони Нагадаємо, що напад на Хелен стався 15 серпня у центрі Львова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA