СИЗО Крим війна Росії проти України війна в Україні

Кримську татарку Леніє Умерову залишили у СІЗО рф ще на три місяці: подробиці

Сейчас читают: 664
womo.ua

Лефортовський суд у москві втретє продовжив термін перебування під вартою незаконно затриманій кримській татарці Леніє Умеровій до 4 січня 2024 року Про це повідомила «Суспільному Крим» адвокатка Умерової Ольга Дінзе. Читайте також: Забороняють писати українською мовою: Леніє Умерова надіслала листа з російського СІЗО: фото Брат дівчини Азіз Умеров розповів, що справа Леніє засекречена, тому сторона обвинувачення не надає жодних процесуальних документів для ознайомлення.

З адвокатки взяли розписку про нерозголошення, тож родичі не можуть отримати інформацію про Леніє. Також Азіз Умеров повідомив, що сестра просила не писати їй листи кримськотатарською. Читайте також: Сфальсифікована справа Леніє Умерової в рф: українку звинувачують у шпигунстві Згідно з останніми листами від Леніє, вона почувається добре й намагається триматися, розповів її брат.

The post Кримську татарку Леніє Умерову залишили у СІЗО рф ще на три місяці: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA