Концерт благодійність війна збір коштів Азов війна в Україні

У Києві відбудеться івент для збору коштів на FPV дрони для Азову: подробиці

Сейчас читают: 870
womo.ua

28 вересня 2023 року в Києві відбудеться вже другий благодійний захід організований командою Platforma Camp для збору 500 тисяч гривень на FPV дрони для Азову. Читайте також: Чому усі так чекають на вихід нової стрічки Скорсезе: “Вбивці квіткової повні”? Зазначається, що на захід завітає популярний український дрім-поп гурт Latexfauna та виконає улюблену пісню. Читайте також: iPhone: Чому це найкращий вибір серед смартфонів? ЕБШ нададуть кожному гостю можливість отримати безкоштовне тренування, а інші партнери розпочнуть справжню феєрію смаку, яку можна буде придбати.

Гостів будуть чекати соковиті бургери від Youdgin Burger, смачне українське пиво 2085 та ароматна кава від Black та 100 справжніх пончиків від Ponchyk Boy. Читайте також: У світі пригод та подорожей: 7 дитячих і підліткових книжок Усі зібрані кошти будуть передані благодійному фонду Kolo на закупівлю дронів.

Баночка для донату Коли: 28 вересня, 18:30 Де: Coworking Platforma Leonardo Вхід: донат 300+ грн The post У Києві відбудеться івент для збору коштів на FPV дрони для Азову: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA