Скандал сексизм Пропаганда жінки насильство

Олексій Арестович потрапив у сексиський скандал і викликав масове обурення: подробиці та реакція суспільства

Сейчас читают: 526
womo.ua

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович на своїх закритих «психологічних» семінарах популяризує сексизм та нормалізацію насильства щодо жінок.

Про це розповіли на своєму YouTube-каналі журналістки Яна Брензей та Емма Антонюк, які відвідали платні семінари Арестовича. Що сказав Арестович? Зазначається, що Арестович називає жінок «розколотими істотами, які собі не належать» і яких хочеться «задушити». Читайте також: Арестович заявив, що «ЛГБТ – це люди з відхиленнями поведінки»: «КиївПрайд» вимагає відсторонити радника Коментуючи кримінальну відповідальність за це, Арестович каже про «довготривале задоволення».

Водночас чоловіків він вважає «богами» та «ідолами», яких треба возвеличувати. Під час семінару Арестович розставляє чітку ієрархію між жінкою та чоловіком. Читайте також: Що стало з кар’єрою Спартака: подробиці Реакція суспільства та Олексія Арестовича на скандал:  У коментарях під відео глядачі були шоковані висловами Олексія Арестовича і зажадали притягнути його до відповідальності за сексистські висловлювання про жінок.

Проте знайшлися і прихильниці Арестовича, які сприйняли його висловлювання за жарт. Про це вони написали під його публікацією у Facebook, де він жартома прокоментував скандал. Читайте також: Спартак Суббота знову у центрі скандалу: вийшло нове розслідування Юрієм Романенко також прокоментував скандал, проте дуже коротко: На ранок 28 вересня 2023 року Олексій Арестович знову прокоментував скандал, виклавши коментар підписниці, та заявив, що «не встигає оброблювати заявки»: Читайте також: Очільниця музею Голодомору Леся Гасиджак подає до суду через цькування: деталі скандалу Народна депутатка від Голосу Інна Совсун повідомила, що звернулася до правоохоронних органів після заяв

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA