Україна виховання допомога жінки війна в Україні новини Україна

Як підтримати захисниць, які тримають майбутнє країни

Сейчас читают: 352
womo.ua

Тепер відвідування G×Bar — не лише турбота про себе, а й можливість зробити вагомий внесок у підтримку тих, хто стоїть на захисті нашого майбутнього.

G×Bar об’єднали зусилля з ГО «Землячки», щоб забезпечити наших захисниць необхідною жіночою військовою формою, що відповідає їх анатомічним потребам.

Як це працює? Все дуже просто! Ми створили систему, де вартість ваших улюблених б’юті-послуг відповідає вартості конкретних елементів жіночої військової форми.

Наприклад, вартість браш-накрутки дорівнює вартості футболки, а манікюр із покриттям – вартості фліски. Відтепер ви можете донатити суми, які зазвичай витрачаєте на догляд за собою, і ці кошти перетворяться на важливі елементи військової форми, необхідні для наших захисниць. «Ми знаємо, що послуги в G для багатьох дівчат є улюбленою рутиною: зробити свіжий манікюр, браш, догляд — це спосіб попіклуватися про себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA