Україна психологія Землячки війна в Україні ГО «Землячки» новини Україна

Ініціатива з психологічної підтримки військових

Сейчас читают: 448
womo.ua

ГО “Землячки” за підтримки КШДУ оголошує про старт нової важливої ініціативи, спрямованої на створення ефективної програми психологічної підтримки та реабілітації військових, які повернулися з зони бойових дій.

Метою цієї програми є підвищення кваліфікації психологів, які вже працюють або планують працювати з військовими та людьми, що зазнали травматичних подій, пов’язаних із війною.

Програма надасть фахівцям найсучасніші знання, інструменти та методики для роботи з травмами, посттравматичним стресовим розладом (ПТСР) та іншими психологічними викликами, що виникають у результаті воєнних дій.

Для успішної реалізації цього амбітного проєкту ми шукаємо підтримку професіоналів та спеціалістів, які готові долучитися до роботи в різних ролях: Розробники програми: Якщо ви маєте досвід у психології, психотерапії, психіатрії, військовій психології або науковій роботі – приєднуйтесь до нашої команди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA