Сша серіали кіно комедії Сша

Три цікаві ситкоми, з яких ви будете сміятися весь вечір

Сейчас читают: 225
womo.ua

Ситком, або комедія ситуацій, — жанр комедійних програм, що зародився у США на радіо у 1920-х. У наш час ситкоми майже винятково є телевізійними передачами й складаються з постійних персонажів у звичайному оточенні, як-от дім або робоче місце.

Сьогодні хочемо порадити до перегляду три ситкоми, які змусять вас сміятися до сліз. У кращому світі 2016, 4 сезони Увесь серіал зосереджений на менеджері з продажів Елеонор Шеллстроп, яка все життя була не дуже хорошою людиною.

Після загибелі внаслідок нещасного випадку вона випадково потрапляє до кращого світу. Вона розуміє, що була відправлена туди випадково й повинна приховати свою моральну недосконалість та намагатися стати кращою людиною. Спільнота 2009, 6 сезонів Самовпевнений і зверхній юрист Джеф Вінґер, що був позбавлений адвокатської ліцензії за підробку свого диплому, змушений вступати до муніципального коледжу «Ґріндейл» та отримати вищу освіту законним шляхом.

Джефа відразу приваблює його однокурсниця, стійка у своїх поглядах анархістка Брітта Перрі, і щоб знайти підхід до непідступної дівчини і провести з нею час, той вдає із себе репетитора з іспанської мови і пропонує безкоштовні заняття. Чудотворці 2019, 4 сезони Серіал розповідає про бюрократичну роботу «небесної канцелярії» — компанії Heaven Inc, очолюваної Богом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA