Торгівля людьми: як не стати її жертвами під час війни в Україні та за кордоном

Сейчас читают: 786
womo.ua

Війна змусила 8 мільйонів наших співвітчизників шукати прихистку в безпечніших регіонах України та за кордоном. У скрутній ситуації розгубленістю і незнанням можуть скористатися торгівці людьми.

Як їх розпізнати та куди звернутися по допомогу, якщо це лихо сталося з вами чи вашими близькими? І чому майже 50% постраждалих від цього злочину навіть не усвідомлюють, що є жертвами?

Про це йшлося в Українському кризовому центрі. Торгівля людьми визнана ООН сучасною формою рабства Стаття 149 ККУ передбачає тлумачення терміну «торгівля людьми», який має різні види: примусова праця, сексуальна експлуатація, залучення до порноіндустрії дітей та жінок, примусовий шлюб, примусова вагітність, вилучення органів, усиновлення (удочеріння) з метою наживи, продаж дитини.

проведення дослідів над людиною, використання у жебрацтві, втягнення в злочинну діяльність, використання у збройних конфліктах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA