дружба Нео

Книжки, видані під час війни: ТОП-3 художніх тексти від видавництва Фабула

Сейчас читают: 228
womo.ua

Книжки завжди чудова можливість втекти від реальності та поринути у світ без. Зараз дуже важливо інколи відволікатися від новин та тим самим знімати напругу з нервової системи.

До того ж, книжка – чудове заняття під час блекауту, особливо якщо раніше вам не вистачало на читання часу. І хоча повномасштабне вторгнення ворога похитнуло видавничу сферу, але водночас стимулювало ще більший інтерес до всього українського: до наших письменників, нашої історії та художніх книг, які завжди варті уваги.

Розповідаємо вам про три книжки видавництва «Фабула», яке робить акцент на виданні сучасних українських авторів. Проєкт «Лабіринт» Олена Кузьміна Дебютний та напрочуд актуальний роман у жанрі антиутопія молодої української авторки Олени Кузьміни.

Письменниця створила світ, де суспільство поділене на касти, а держава краще знає, як повинні жити та мислити її громадяни. Це світ зрад, маніпуляцій, вбивств і, звичайно, дружби та надії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA