Нео

The Economist опублікував ілюстрації українки Марії Кінович про життя під час війни

Сейчас читают: 434
womo.ua

Британське видання The Economist опублікувало низку ілюстрацій художниці Марії Кінович про те, як змінилося життя українців після початку масових російських обстрілів критичної інфраструктури.

Про це ілюстраторка повідомила на своїй сторінці у Твіттері. «Яка іронія малювати щось про відключення світла під час фактичного відключення світла, води, мобільного зв’язку та опалення.

Та все ж це дрібні незручності порівняно з російською окупацією», — написала Кінович. Ілюстраторка також поділилась особливостями роботи із The Economist. «Мені прийшов запит на роботу в вівторок увечері, а фінали треба було здати у п’ятницю, скетчі показати у середу чи максимум зранку в четвер.

Мені подобається те, що це більше не робота на замовлення, а твоє особисте висловлювання на якусь тему. Відчувається, що тобі довіряють зробити так, як ти вважаєш за потрібним, по сенсу нічого не правлять», — каже Марія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA