Анджелина Джоли Анджеліна Джолі Нео Анджелина Джоли Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі розкритикувала уряди за недостатню роботу щодо розв’язання проблеми сексуального насильства під час війни

Сейчас читают: 388
womo.ua

Спеціальний посол ООН Анджеліна Джолі у колонці для The Guardian розкритикувала уряди за недостатню роботу щодо розв’язання проблеми сексуального насильства під час війни та збройних конфліктів, повідомляє Wonderzine.com.ua.

Зокрема, вона зазначила, що відсутній прогрес у тому, щоб задовольнити потреби постраждалих і стримувати кривдників від використання зґвалтування як зброї на війні. «Було досягнуто певного прогресу, включаючи кілька судових переслідувань на національному рівні, ухвалення Кодексу Мурад і створення Глобального фонду для постраждалих.

Але цього виявилося недостатньо», — зазначила Джолі. Анджеліна Джолі звернула увагу на те, що потреби постраждалих досі не стали пріоритетом.

На думку Джолі, на заваді стоять політичні й економічні інтереси, сила вето певних держав, а також низький інтерес до проблеми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA