Інклюзивний бізнес пид час війни: чому це буде важливо для всіх у 2023 році

Сейчас читают: 540
womo.ua

Інклюзивність у бізнесі — це прагнення залучити та інтегрувати всіх співробітників у діяльність бізнес-структури. Тож розуміння цього терміна лише у площині створення комфортних умов для фахівців з обмеженими можливостями є вкрай вузькою, бо залучення потребує кожен працівник.

Так вважає Founder та СЕО рекрутингової та HR-консалтингової агенції MoreThan Ольга Новікова. WoMo Ольга розповіла, якими є особливості впровадження інклюзивних ініціатив у бізнесі під час війни, як це сприятиме розвитку компаній, що продовжують працювати в умовах блекауту та під авіаударами?

Головний тренд майбутнього: інклюзія у бізнесі стосується всіх Інклюзивність — це підтримка та залучення кожного працівника з різним бекграундом до усіх соціальних активностей.

А отже, інклюзивний бізнес розробляє та реалізує політику залучення людей з різним життєвим досвідом, надає рівні можливості, підтримує баланс між групами в команді та відстежує цю рівновагу всередині компанії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA