місто Маріуполь місто Мариуполь петиция ЗСУ Азов Азовсталь місто Маріуполь місто Мариуполь

Створення меморіалу Героям полку «Азов» на Співочому полі: українців просять підтримати петицію

Сейчас читают: 541
womo.ua

Родини загиблих захисників Маріуполя та Патронатна служба «Азову» закликають українців підтримати проєкт створення пам’ятного комплексу азовцям на Співочому полі в Києві.

Відповідну петицію зареєструвала Віра Литвиненко, мама загиблого бійця Владислава з позивним Вектор. Читайте також: Петиція на підтримку реєстрованих партнерств набрала необхідні 25 тисяч підписів Читайте також: Петиція про заборону російської православної церкви зібрала понад 25 тисяч підписів Рідні бійців зазначили, що захисники Маріуполя власними життями стримали втричі переважаючи сили ворога, що дало змогу ЗСУ на інших напрямках зберегти кордони України. Читайте також: В Україні створили петицію про започаткування Дня вшанування захисників Маріуполя Зазначимо, що наразі петицію підтримали 2253 українців.

The post Створення меморіалу Героям полку «Азов» на Співочому полі: українців просять підтримати петицію appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA