новини шоубізнес Віктор Павлік

Дружина Віктора Павліка після хейту через спецперепустку обізвала українців "нечистю". Перепустку забрала поліція (ФОТО)

Сейчас читают: 242
hochu.ua

Днями дружина Віктора Павліка сильно підставила свого чоловіка, коли похвалилася спецперепусткою, завдяки якій вони можуть перетинати Південний міст у Києві.

У сторіс блогерка опублікувала кадри, як вони їдуть закритим мостом і похвалилася, що дозвіл на це можуть отримати не всі. Однак у Мережі не оцінили подарунок "для обраних" і Катерину Репяхову накрила хвиля хейту, а самого Віктора Павліка позбавили спецперепустки.

Деталі скандалу дізнайтеся на HOCHU.ua!Після хвилі критики на свою адресу Катерина Репяхова прокоментувала подію. В Insta Stories блогерка заявила, що це був невдалий жарт, про який вона пошкодувала.

Я помилилася. Як будь-яка жива людина я помиляюся. Я недоречно пожартувала. Я не повинна була публікувати цю історію,— написала Катерина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA