Спартак Суббота дружба Нео Спартак Суббота

Суботу перевірить поліція: МОН не виявило у блогера диплома магістра

Сейчас читают: 593
hochu.ua

Спокій Спартаку Субботі тільки сниться. Міністерство освіти і науки перевірило дипломи скандального блогера. Виявилося, що в нього немає ступеня магістра.

Ба більше, Свідоцтво про визнання в Україні іноземного документа про освіту відомство йому не видавало. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua.МОН надіслало запити до ДП "Інформаційно-іміджевий центр" та ДП "Інфоресурс", аби підтвердити факт наявності у реєстрах вказаних документів про освіту.

Однак у Реєстрі документів про освіту в ЄДЕБО відсутні дані про диплом магістра блогера, який позиціонував себе як фахівця в галузі психічного здоров'я, психотерапії та психіатрії.

Читати також "Подкаст терапії" бути: скандальний Спартак Суббота заявив про повернення відомого проєкту Нині отримали відповіді від обох державних підприємств, що відомості про диплом магістра, копія якого прикладена до атестаційної справи, у Реєстрі документів про освіту в ЄДЕБО відсутні, а вказане у справі Свідоцтво про визнання в Україні іноземного документа про освіту Міністерство освіти і науки України не видавало,— ідеться у повідомленні.Зазначається, що інформацію вже передали до Національної поліції із проханням перевірити можливий факт підроблення та зумисне використання підроблених документів Субботи Спартака Олександровича.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA