Меган Маркл Carolina Herrera Tom Ford новини Королівська сім'я принц Гаррі Меган Маркл Carolina Herrera Tom Ford

Меган Маркл отримала престижну нагороду: принц Гаррі прийшов підтримати дружину (ФОТО)

Сейчас читают: 471
hochu.ua

Скандальний принц Гаррі вперше за довгий час з'явився на публічному заході разом зі своєю дружиною, Меган Маркл. Герцогиня Сассекська отримала престижну нагороду Women of Vision Awards, а молодший син короля Чарльза з'явився разом із нею на червоній доріжці премії.

Деталі дізнайтеся на HOCHU.ua!Минулого вечора герцогиня Сассекська разом зі своїм чоловіком принцом Гаррі та матір'ю Дорією Регланд відвідала церемонію вручення нагороди Women of Vision Awards — відзначення поколінь прогресу та влади.

Меган Маркл стала лауреаткою церемонії, отримавши нагороду Woman of Vision Award. Як повідомляє Hello, у біографії на сайті фонду Меган описується як "феміністка, захисниця прав людини та гендерної рівності, а також глобальний приклад для наслідування".

Читати також Як Велика Британія зустріла принца Гаррі та чому він все ж таки приїхав без Меган Маркл Завдяки цьому фонду, стільком нашим молодим людям прищепили почуття власної гідності та безмежних можливостей, незалежно від їхньої раси, статі, класу, сексуальної орієнтації, інвалідності чи віку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA