стрес харчування війна в Україні овочі раціон харчування

Здорове харчування в умовах війни: як підтримати свій організм під час стресу

Сейчас читают: 631
hochu.ua

В цьому матеріалі розповідаємо, як побудувати своє харчування під час війни, які у вас мають бути запаси продуктів та як не заїдати стрес під час надзвичайних ситуацій.

Редактори поговорили з health-експерткою з медичною освітою Уляною Вернер і поставили найважливіші запитання щодо цієї теми.

Читати також Що важливіше для здоров'я: фізична активність чи здорове харчування? Розвіюємо міфи Зараз ми живемо у постійному стресі, тому, важливо їсти продукти, які допоможуть збалансувати наші гормони та підтримувати здоровий стан організму.

Найкращі продукти для цього — це білки, які містяться в яйцях, м'ясі, рибі, сої, горіхах, насінні та бобах. Вони допоможуть зберегти м'язову масу, яка може зменшуватися під час стресу.Також можна спробувати їсти продукти, які містять Омега-3 жирні кислоти, такі як лосось, сардина, лляна олія, волоські горіхи та авокадо, які сприяють зниженню рівня стресу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA