рецепти десерти кулінарні рецепти

Страшно красиві торти на Геловін: рецепти та ідеї декору

Сейчас читают: 268
womo.ua

Геловін — моторошне та захоплююче свято, яке приховує у собі безліч таємниць. До цього свята, яке щорічно відзначається 31 жовтня, люди готуються заздалегідь: купують страшні прикраси для дому, перевдягаються у лякаючі костюми та готують тематичні закуски та страви, аби вразити своїх гостей.

Тому сьогодні ми хочемо вразити вас, презентувавши рецепти страшно красивих тортів, які можуть стати зіркою вашого святкового столу на Геловін 2024. Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв Що приготувати на Геловін: рецепт пряного гарбузово-яблучного торта з ірисками Цей вражаючий торт, вкритий шарами карамелі та шоколаду, з центральною частиною з липких, солодких яблук в ірисках. Інгредієнти: 4 яйця 200 г темно-коричневого м’якого цукру 150 мл арахісової олії 100 г родзинок 100 г сушеної кокосової стружки ½ ч.л суміші спецій 200 г борошна грубого помелу 375 г гарбуза, очищеного та натертого на тертці 50 г цукрової пудри (за бажанням для прикрашання) Для ірисок з яблук: 3 невеликих яблука 200 г цукрової пудри ½ ч.л білого винного оцту 2 ст.л золотистого сиропу 2 ст.л подвійних вершків 50 г кураги, дрібно нарізаної 150 г очищених фісташок, дрібно нарізаних 3 шоколадні палички Читайте також: Що приготувати з гарбуза: 5 простих рецептів Для глазурі: 275 г несолоного вершкового масла, розм’якшеного 300 г цукрової пудри, просіяної 75 г какао-порошку, просіяного Для солоної карамелі: 397 г карамелі зі згущеного молока ½ ч.л пластівців морської солі 65 г чорного шоколаду Спосіб приготування: Розігріти духовку до 190°C, вентилятор 170°C.

Змастіть дно і боки 2 круглих форм розміром 19 см, потім вистеліть їх антипригарним папером для випічки. Читайте також: Що приготувати з груш: найсмачніші осінні рецепти

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA