рецепт рецепти Геловін свято простий рецепт десерти

Щелепи Дракули: приготуйте печиво з вершковим сиром та зефіром на Геловін

Сейчас читают: 992
womo.ua

Приготуйте особливий десерт на Геловін, який не залишить байдужими ваших дітей. Ідеально підходить для частування або фуршету, чи дитячої вечірки на тему Геловіна. Інгредієнти:  Для печива: 150 г вершкового масла 150 г коричневого цукру 75 г цукрового піску 1 щіпка солі 2 яйця, середні 1 чайна ложка ванільного екстракту 280 г борошна грубого помелу 1/2 ч.л соди 100 г кувертюру 100 г молочного згущеного молока Читайте також: Готуємо для дітей на Геловін: рецепт моторошних безе-привидів Для крему: 200 г вершкового сиру 50 г цукрової пудри 1 чайна ложка червоної цукрової пасти Читайте також: «Пакості чи ласощі?»: рецепт шоколадних кексів на Геловін Для композиції: 150 г зефіру, дрібного 30 г кеш’ю, розрізаних навпіл Спосіб приготування:  Помістіть вершкове масло, коричневий і гранульований цукор і сіль у чашу міксера та збивайте лопатею на високій швидкості протягом 3-4 хвилин, поки суміш не стане пишною. Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв Зніміть миску з міксера, додайте яйця та ванільний екстракт і перемішайте віночком.

Помістіть борошно, харчову соду та начинку в миску та перемішайте ложкою. Перемістіть тверді інгредієнти в чашу міксера та змішайте з маризаном, поки інгредієнти не стануть однорідними.

Перекладіть суміш в миску, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2-3 години. Читайте також: Під шурхіт листя і запах гарбуза: добірка мультфільмів на Геловін Розігрійте духовку до 180°C на повітрі.

За допомогою ложки для морозива візьміть суміш із миски та викладіть її на деко, застелене промасленим папером. Між ними залишаємо великий проміжок, тому що в духовці вони сильно розповзуться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA