Сша книги Yakaboo Publishing Yakaboo Геловін література українською Сша

Страшно цікаво: 5 книжок під Геловін

Сейчас читают: 667
womo.ua

Наближається наймістичніша ніч року, а з нею — і пора затишних вечірніх читань. Щоб допомогти вам повніше відчути атмосферу Геловіну ми разом з національною книжковою платформою Yakaboo підготували добірку з найцікавіших книжок для особливого настрою. Книгоїди Суньї Дін На Йоркширських болотах живе таємна каста дивних людей, шість старих Сімей Книгоїдів.

Книги для них є їжею: шпигунський трилер — перчена закуска, любовний роман — пікантний десерт, а поїдання мапи може допомогти запам’ятати пункти призначення, маршрути та цікаві місця.

Головна героїня Девон є частиною такої дивної Сім’ї, старого і відлюдного клану книгоїдів. У Девон народжується син із рідкісним темним типом голоду — не до книг, а до людської свідомості.

Девон має врятувати його, щоб споживаючи особистості інших, він не втратив себе. Але дістати для нього ліки не просто — єдина Сім’я, що володіє рецептом, раптово зникає…  Книжка отримала важливі літературні відзнаки у Великобританії та США. Король відьом Марта Веллс Пробудження демона Кайстерона було нелегким.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA