рецепт Геловін прості рецепти коктейлі осінні рецепти

Геловін: 4 коктейлі з алкоголем для моторошної вечірки

Сейчас читают: 762
womo.ua

Втамуйте свою (кров’яну) спрагу за допомогою нашої добірки популярних коктейлів та напоїв на Геловін. Моторошні сервіровки, незвичайні пунші та моторошні коктейлі — ми зібрали все, що потрібно для того, щоб відсвяткувати Геловін, від якого аж волосся стає дибки.

Щоб отримати більше натхнення, перегляньте наші рецепти та ідеї коктейлів на Геловін. Читайте також: Страшно красиві торти на Геловін: рецепти та ідеї декору Кривавий мартіні Цей яскраво-червоний коктейль набуває кривавого кольору завдяки гранатовому соку, змішаному з вермутом і джином, що робить його страшенно чудовим коктейлем, який ідеально смакує з гарніром зі свіжої ожини та м’яти. Інгредієнти: 7-8 кубиків льоду 15 мл екстра сухого вермуту 75 мл сухого лондонського джину 60 мл гранатового соку Для гарніру: 4 ягоди ожини 1 ч.л цукрової пудри гілочка м’яти Покладіть 7-8 кубиків льоду в шейкер або глечик середнього розміру, додайте 15 мл екстрасухого вермуту, перемішайте близько 20 разів, потім додайте 75 мл сухого джину London і 60 мл гранатового соку.

Обережно перемішайте і процідіть у келих для мартіні. Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв На гарнір покладіть 4 ягоди ожини в сито.

За допомогою виделки розім’яти; м’якоть і сік проштовхнути через отвори в миску. Перемішайте з 1 ч. л цукрової пудри, поки вона не розчиниться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA