місто Вікторія мультфільми для дітей мультфільми для дорослих мультфільми місто Вікторія

Під шурхіт листя і запах гарбуза: добірка мультфільмів на Геловін

Сейчас читают: 766
womo.ua

Геловін вже на носі! Вся ця містична атмосфера та традиції надихають на прогулянки вечірнім парком, смакування зігріваючими напоями та перегляд атмосферних кіношедеврів.

Тому пропонуємо вам найкращу добірку мультфільмів, яку можна переглянути на Геловін всією родиною. Читайте також: Що дивитись на Netflix у жовтні 2024 року: 60 найочікуваніших фільмів та серіалів Топ-9 мультфільмів про Геловін Труп нареченої 2005 «Труп нареченої» — мультфільм Тіма Бертона, знятий у техніці лялькової анімації, що побачив світ у 2005 році.

Фільм номіновано на премію «Оскар» за найкращий анімаційний повнометражний фільм. Сюжет! Дивовижна романтична і незвичайна історія кохання, події якої відбуваються в невеликому європейському містечку у вікторіанську епоху.

Багаті батьки молодого хлопця Віктора вирішили одружити його з дівчиною з аристократичної родини Еверглотів — Вікторією. Однак Ван Дорти не знали, що сім’я нареченої давно розорилася і збідніла.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA