рецепти напої прості рецепти кулінарні рецепти

Рецепти зігріваючих напоїв для затишної осінньої атмосфери

Сейчас читают: 946
womo.ua

Ми підготували для вас добірку заспокійливих гарячих напоїв, які чудово підійдуть для затишних домашніх вечорів цієї осені. Від рецептів гарячого шоколаду до пряного елю та бебічино — готуйте вдома і насолоджуйтеся смаком осені. Рецепт гарячого шоколаду з солоною карамеллю Молоко, темний шоколад і солоний карамельний топінг у поєднанні з сумішшю насичених, зігріваючих спецій у цьому розкішному гарячому шоколаді — ідеальні ласощі, щоб зігрітися цієї осені. Читайте також: Гарячий шоколад: топ-5 найкращих рецептів з різними смаками Інгредієнти: 450 мл незбираного молока 75 г чорного шоколаду (не менше 70% сухих речовин какао), подрібненого, плюс трохи додаткового тертого шоколаду для прикрашання щіпка меленої кориці щіпка мускатного горіха 3 ст.л солоного карамельного сиропу щіпка гострого порошку чилі щіпка морської солі або на свій смак 4-6 паличок кориці для прикраси (за бажанням) Спосіб приготування: Помістіть молоко в каструлю і доведіть до кипіння на повільному вогні.

Зніміть з вогню і додайте шоколад, корицю, мускатний горіх, солону карамель і перець чилі. Помішуйте, поки шоколад не розтопиться.

Додайте морську сіль до свого смаку. Поверніть на вогонь, помішуючи, поки не почне кипіти. Розлити в маленькі чашки. Подавати з паличками кориці, які можна використовувати як мішалки, якщо є.

Посипати тертим шоколадом. Порада: для екстремального солоно-солодкого смаку змастіть обідок келиха карамельним десертним соусом і занурте його в невелику кількість солі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA