рецепт коктейль напої Геловін простий рецепт прості рецепти

Чим пригощати гостей на Геловін: рецепт гарбузового пуншу

Сейчас читают: 383
womo.ua

Гарбузовий пунш — креативний та смачний коктейль, який можна приготувати на Геловін, аби здивувати своїх гостей. Приготуйте стильний коктейль на Геловін, скориставшись цим креативним рецептом гарбузового пуншу.

Фруктовий коктейль у карибському стилі смакує не лише сам по собі. Якщо подати його у видовбаному гарбузі — це чудовий спосіб продемонструвати свою геловінську фантазію і розпочати вечірку. Читайте також: Рецепт сирного фондю у гарбузі Інгредієнти: 1 гарбуз 400 мл кокосового рому 200 мл гранатового соку 200 мл апельсинового соку 1 лайм, сік 400 мл імбирного елю лід, для подачі 2 апельсини, нарізані скибочками, для подачі 2 ст.л гранатових зерен, подавати Спосіб приготування:  Гострим ножем обережно зріжте кришку з гарбуза, щоб утворився широкий отвір.

Великою металевою ложкою зачерпнути насіння, щоб сформувати миску, намагаючись не пошкодити товстий шар стінки гарбуза (як на фото). Читайте також: Геловін: 4 коктейлі з алкоголем для моторошної вечірки Щоб приготувати коктейль, змішайте кокосовий ром, гранатовий, апельсиновий та лаймовий соки з імбирним елем у великому глечику.

Наповніть гарбузову миску льодом і залийте коктейльною сумішшю. Прикрасьте коктейль шматочками апельсина та зернами граната. Смачного!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA