рецепти Геловін свято піца прості рецепти кулінарні рецепти

Піца на Геловін для дітей з маленькими привидами

Сейчас читают: 306
womo.ua

Як відсвяткувати Геловін? Звичайно ж, приготувавши смачну піцу з маленькими привидами. Геловін має своє місце і в нашій країні.

Є багато дітей, які так чи інакше просять відсвяткувати це іноземне свято в колі сім’ї, а батьки роблять все можливе, щоб зробити цей новий звичай особливим. Читайте також: Готуємо для дітей на Геловін: рецепт моторошних безе-привидів Окрім розваг та прикрашання оселі, можна приготувати страви на Геловін за нашим рецептом.

Один із таких рецептів ви бачите нижче. Піца з привидами на Геловін. Інгредієнти для тіста: Приблизно 250 г борошна для піци.

160 мл теплої води 1 пакетик сухих дріжджів 1 щіпка цукру 1 чайна ложка оливкової олії 1 щіпка солі Читайте також: «Пакості чи ласощі?»: рецепт шоколадних кексів на Геловін Для прикраси: 2 столові ложки соусу для піци 1 червоний перець 3-4 чорні оливки 3-4 зелені оливки нарізаний сир моцарела Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв Спосіб приготування:  Замісити тісто і відставити його підніматися. ΄ Коли воно підніметься, розділіть його на 3-4 кульки (3-4 піци).

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
купить двери в СПБ.Классика жанра: самый распространенный и традиционный вариант.Экономия пространства: идеальны для небольших помещений, так как двигаются вдоль стены.Для широких проемов: состоят из двух lifehelper.one /4 дня назад
kvartblog.ru
купить двери в СПБ.Классика жанра: самый распространенный и традиционный вариант.Экономия пространства: идеальны для небольших помещений, так как двигаются вдоль стены.Для широких проемов: состоят из двух kvartblog.ru /4 дня назад
lifehelper.one
Для чего на самом деле нужна синяя сторона ластика: вовсе не для того, чтобы стирать ручку lifehelper.one /4 дня назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA