Геловін прості рецепти десерти страви кулінарні рецепти

Готуємо для дітей на Геловін: рецепт моторошних безе-привидів

Сейчас читают: 790
womo.ua

Ці привиди з безе сподобаються кожному — хрусткі ззовні та апетитно липкі всередині, вони є ідеальним моторошним солодким частуванням та страшенно гарною ідеєю для вечірки на Геловін. Читайте також: Що приготувати на Геловін: тематичні рецепти «страшних» страв Інгредієнти:  4 великих яєчних білків 225 г цукрової пудри 1 ч.л кукурудзяного борошна 1 ч.л білого винного оцту жменя чорної шоколадної крихти Спосіб приготування: Розігріти духовку до 140°C, вентилятор 120°C.

Застелити 2 великих дека папером для випічки. Яєчні білки покласти в чисту суху миску і збити електричним віночком до щільних піків.

Додати 1 ст.л цукру і знову збити до стійких піків. Продовжуйте додавати цукор до тих пір, поки він не буде повністю доданий, а безе не стане шовковистим і твердим.

Насамкінець додайте кукурудзяне борошно та оцет. Читайте також: Під шурхіт листя і запах гарбуза: добірка мультфільмів на Геловін Обережно викладіть ложкою суміш в кондитерський мішок з круглою насадкою діаметром 2 см і закрутіть кінець мішка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA