авокадо закуски Геловін веганські страви страви

Гуакамоле «Франкенштейн»: як готувати мексиканську страву на Геловін

Сейчас читают: 922
womo.ua

Потрібна смачна, тематична страва на Геловін, на приготування якої не знадобиться цілий день? Спробуйте цей веселий гуакамоле на Геловін!

Змішайте п’ять інгредієнтів, а потім пофантазуйте з обличчям Франкенштейна, використовуючи повністю їстівні прикраси. Інгредієнти гуакамоле на Геловін:  3 середньостиглих авокадо, очищених і нарізаних кубиками 1/4 склянки дрібно нарізаної цибулі 3 столові ложки подрібненої свіжої кінзи 2 столові ложки соку лайма 1/8 чайної ложки солі Чіпси За бажанням: сметана, смажена чорна квасоля та стиглі оливки Читайте також: Піца на Геловін для дітей з маленькими привидами Приготування: У невеликій мисці розім’яти авокадо виделкою.

Додати цибулю, кінзу, сік лайма і сіль. Ложкою викладіть гуакамоле на тарілку, надайте йому форму прямокутника. На маківку викласти чіпси.

За бажанням прикрасьте обличчя сметаною, обсмаженою чорною квасолею та оливками. Поради:  Авокадо: Для приготування гуакамоле «Франкенштейн» обов’язково підготуйте стиглі авокадо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA