місто Львів Нео місто Львів

Саша Чемеров презентує кліп "Замість мене", знятий на тепловізор

Сейчас читают: 452
vogue.ua

"Наступної весни ми будемо бачити спокійні сни. А, може, й ні. . . " Це рядки з нової пісні "Замість мене" музиканта Саші Чемерова, лідера рокгурту "Димна суміш", кліп на яку був знятий на тепловізор. "Ця пісня – надія і констатація факту.

Її стиль – романтичний гранж", – каже артист. Музику та текст написав київський саундпродюсер Саша Філоненко. Музикант розповідає, що ідея зняти відео на тепловізор прийшла раптово. "Я довго думав над відеорядом, ми з Гошою Винокуровим, який є ідеологом та монтажером відео, розпочали роботу, але спочатку щось не пішло.

Потім Гоша запропонував відео зняти на тепловізор. Ми позичили у “Азова” тепловізор, і разом з операторами Анею Стратюк і Валерою Стратюк просто вийшли у місто і почали знімати.

У відеоряді через тепловізор – Львів, який живе своїм життям. Картинка точно передає настрій пісні, дуже кльово, а концепція дає зрозуміти, що ми всі під прицілом, ми всі в небезпеці".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA