Нео

Літні канікули: Sleeper презентує колекцію для літнього дозвілля

Сейчас читают: 995
vogue.ua

Український бренд Sleeper, піжами та літні сукні якого обожнюють дівчата зі всього світу, представляє нову літню колекцію. Надихнута вона простими та зрозумілими кожній людині речами – влітку, сонцем, пляжним відпочинком.

У цьому сезоні бренд попіклувався щодо усіх елементів гардеробу для літнього дозвілля. У лінійці представлений костюм для відпочинку “Atlanta” з рукавами-буфами, натхненний однойменним та найвідомішим платтям бренду, комбінезон із штанами кльош “Baccara”, який навіть через 20 років буде класно виглядати на фотографіях, та сукня “Picnic” у пасторальній естетиці.

Лінія також поповнилася балетками Мері Джейн з великим бантом та купальниками, у яких можна як плавати, так і прогулюватися містом, комбінуючи їх із шортами або денімом.

Колекція присвячена неспішному, довгому та безтурботному літу. Ідеальному часу для того, щоб насолоджуватися життям, собою та своїми улюбленими заняттями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA