Сша Литва Люксембург Молдавия Польща Німеччина Франція Бельгія Австрія Данія Румунія Іспанія Швеція Ірландія Португалія Італія Латвія Хорватія Голландія Естонія Фінляндія Чехія Болгарія Угорщина Словаччина тест ЗНО українці Сша Литва Люксембург Молдавия Польща Німеччина Франція Бельгія Австрія Данія Румунія Іспанія Швеція Ірландія Португалія Італія Латвія Хорватія Голландія Естонія Фінляндія Чехія Болгарія Угорщина Словаччина

Як українцям за кордоном скласти тест, який цьогоріч замість ЗНО: детальне пояснення від УЦОЯО

Сейчас читают: 461
womo.ua

За кордоном тестування відбуватиметься відповідно до таких самих процедур, що і в Україні — учасники будуть приходити до певних університетів, шкіл чи інших установ і проходити там тестування.

З 21 червня учасники мають пройти процедуру підтвердження місця, де планують складати тестування або обрати інше місце/країну.

Про це у етері Громадського радіо повідомила аступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко.

До 12 липня учасник дізнається про те, де саме має складати тестування. Основна сесія тестування для учасників буде доступне у 23 країнах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA