фільми документальна стрічка особисте життя відомих людей фільми для жінок

Річниця смерті принцеси Діани: ТОП-5 найкращих фільмів про народну улюбленицю

Сейчас читают: 949
womo.ua

31 серпня виповнюється 26 років від дня страшної ДТП, що забрала життя улюблениці англійців, неймовірної принцеси Діани. Щоб вшанувати пам’ять Леді Ді, редакція WoMo підготувала для вас добірку найкращих фільмів про неї.

Переглянувши хоча б один фільм із запропонованих, ви дізнаєтеся більше про життя та смерть Діани, принцеси Уельської, яка до сьогодні зачаровує і надихає людей по всьому світу. Найкращі фільми про життя принцеси Діани: ТОП-5 Принцеса (2022) The Princess  Документальна стрічка про останні роки життя принцеси Діани.

Режисер Ед Перкінс уникнув звичних елементів сучасних документалок — наприклад, вставних реплік експертів — і змонтував фільм з архівних записів в хронологічному порядку.

Фільм починається з несамовитої сцени, в якій натовпи папараці збираються біля готелю «Рітц», сподіваючись побачити королівську особу та її бойфренда Доді Файєда всього за кілька годин до аварії, яка забере їхнє життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA