Агата Кристи Ірак новини успішна жінка читання вибір редакції Агата Кристи Ірак

40 найкращих цитат Агати Крісті

Сейчас читают: 369
womo.ua

Ім’я Агати Крісті недаремно стало легендарним у світі літератури, адже вона створила безліч витончених і складних сюжетів, цікавих персонажів та наповнила історії високоякісним гумором.

Вона використовувала численні хитрощі, обертання і несподівані розв’язки. Народилася авторка 15 вересня 1890 року в Торкі, але назавжди залишила слід у світі, завдяки своїм неперевершеним романам і п’єсам у детективному жанрі.  Дитинство і перше захоплення письменництвом Агата Мері Клариса Міллер (дівоче прізвище Крісті) виростала в заможній англійській родині.

З дитинства її цікавили книги, тож вже у ранньому віці вона проявила себе як талановитий автор оповідань. «Найкращий спосіб почати читати — це почати писати.

Найкращий спосіб почати писати — це почати писати й ніколи не переставати.» Знайомство з археологом Максом Малловані Макс Мелловані — видатний британський археолог, який спеціалізувався на історії Середнього Сходу, відомий в першу чергу унікальними знахідками на розкопках в Німруді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA