Україна Netflix РЕЙТИНГ фільми українське кіно кіно Україна

Стрічка Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21» потрапила в ТОП-10 фільмів на Netflix

Сейчас читают: 555
womo.ua

Стрічка Ахтема Сеітаблаєва на стрімінговому сервісі Netflix стала доступна 23 серпня, і за 8 днів встигла вибитися у лідери за кількістю переглядів.

Про це пише Держкіно. Зазначається, що екшн-драма «Мирний-21» посіла шосту позицію у рейтингу Netflix «Топ 10 фільмів сьогодні (Україна)». Читайте також: Український фільм «Мирний-21» покажуть у Південній Кореї та Японії Фото: Держкіно Нагадаємо, що в сюжеті фільму історія про довіру та її відсутність на тлі подій, які розгортаються на сході України на початку 2014 року.

Головна тема розкривається через призму луганського прикордонного загону, бійців якого сепаратисти та російські спецслужби марно намагаються змусити зрадити свою країну. Читайте також: Тиждень українського кіно пройде в Словаччині: деталі Читайте також: Кохання на передовій: найкращі фільми про любов до військових Стрічку створено ISTMEN FILMS за підтримки Державного агентства України з питань кіно та UA Production.

Кінотеатральну дистрибуцію в Україні здійснюють FILM.UA Distribution та Kinomania Film Distribution. The post Стрічка Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21» потрапила в ТОП-10 фільмів на Netflix appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA