Україна смерть Голос вибір редакції Україна

Ком’юніті «Майстерня сенсів» від Womo відкрила сезон наближення щастя та здійснення мрій

Сейчас читают: 474
womo.ua

27 квітня спільнота Womo відкрила сезон офлайн-зустрічей. Ком’юніті «Майстерня сенсів» збиратиметься тепер регулярно, аби надихати  та об’єднувати українок, ділитися досвідом та знаходити підтримку.

Перша зустріч  отримала назву «Сила та краса: секрети гармонії для сучасної жінки». Читачки Womo дізнавались про ефективні шляхи втілення мрій своїх дітей навіть в умовах війни; алгоритми екстремального виживання батьків, які мають нащадків-підлітків; використання голосу, як найпростішого інструментарію для досягнення власних прагнень у бізнесі та родині.

І зараз є надзвичайно актуальним – використання кризового менеджменту для збереження команди та досягнення успіху. Юлія Пономаренко: «Інструментарій антикризового менеджменту є ефективним від 6 місяців до року» P&A менеджер компанії AB InBev Efes Україна, переможниця Народного рейтингу найкращих фінансових директорів України 2023 року Юлія Пономаренко розповіла про антикризовий менеджмент, який допоміг зберегти команду та досягти успіху у бізнесі, де левова частка підприємств опинилась на території, яка перебуває під щільним вогнем.

InBev Efes Україна має закордонних інвесторів, які з перших годин повномасштабного вторгнення, виявили найкращі риси топменеджменту світового рівня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA