Украина Мода традиції українська мода Великдень Украина

Made in Ukraine. Великодні колекції від українських брендів, які варті уваги

Сейчас читают: 933
womo.ua

Великдень 2024 року — свято надії, родинного тепла та віри у світле майбутнє. Це свято об’єднує рідних своїми цікавими традиціями, які дуже важливо пам’ятати аби передати своїм нащадкам.

Деякі українські бренди шанують українську культуру і намагаються просувати все українське, випускаючи нові колекції присвячені святу Великодня або натхнені українськими мотивами.

До Великодня 2024 українські бренди випустили неймовірні колекції великодніх товарів. В цій добірці представлений одяг, аксесуари, прикраси, декор та навіть їжа. Читайте також: Великдень 2024: 5 оригінальних рецептів смачних пасок Колекції українських брендів, приурочені до Великодня 2024 KHUSTYNA X Art-Hall Ceramics Весна — це час, коли природа відроджується у всій своїй красі, час свят, та час, коли ми шукаємо щось особливе, щоб відчути натхнення і ніжність у кожному дотику.

Спеціально для цього чарівного періоду, бренди Khustyna та Art-Hall Ceramics представили унікальний дизайн хустини «Ukrainian Easter by Art-Hall».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA